( ! ) Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in /home/jone/idev.no/htdocs/wp-content/themes/thestation/functions/yoast-breadcrumbs.php on line 205
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.000050704{main}( )../index.php:0
20.000151304require( '/home/jone/idev.no/htdocs/wp-blog-header.php' )../index.php:17
30.05221719492require_once( '/home/jone/idev.no/htdocs/wp-includes/template-loader.php' )../wp-blog-header.php:16
40.05291720504include( '/home/jone/idev.no/htdocs/wp-content/themes/thestation/single.php' )../template-loader.php:34
50.06871848080yoast_breadcrumb( )../single.php:3

Litt diverse fra Schneier on Security

Published on 21 July 2008 by Jone in Uncategorized

0

Bruce Schneier er en sikkerhetsekspert som jeg har enorme mengder respekt for. Han har drevet med kryptografi og skrev boken Applied Cryptography. Etter 2001 og 9/11 forandret verden og ikke minst amerikanerenes War On Terror begynte han å skrive mer om generell sikkerhet i forhold til for eksempel terrorisme. Den sisten boken hans heter Beyond Fear og snakker mye om dette. Han mener selvfølgelig at mesteparten av sikkerhetstiltakene mot terrorisme er fullstendig ubrukelige, og at enorme ressurser blir kastet bort på dette.

Bruce driver en blogg ved navn Schneier on Security. Her skriver han om diverse ting som skjer som han finner interessant i forhold til verdens syn på sikkerhet. Han kaller amerikanerenes tiltak mot terrorisme for sikkerhetsteater, da tiltakene ikke har noe effekt i praksis.

Låsesmeder som hater nerder

Nylig skrev han et innlegg om låsesmeder som hater nerder som knekker låser på hobbybasis. Det er ganske interessant. Selv synes jeg det burde være kult for låsesmeder at det finnes personer som bruker tid på å lære seg og prøve å knekke deres låser. Spesielt når det er personer som faktisk ikke har tenkt å bruke kunnskapen til noe kriminelt, men heller bare folk som blir gira av å klare å knekke låser. I tillegg påstår mange låsesmeder at deres låser ikke kan knekkes, noe som selvfølgelig bare er tull. Lockpicking101.com har over 75000 medlemmer som driver med låser som hobby.

En million terrorister

Den amerikanske terrorist watch list har nå rundet en million navn på terrorister. Det er jo et helt latterlig høyt og urealistisk tall. Hvis det stemmer finnes det bare dobbelt så mange kriminelle som driver med innbrudd i hele USA.

Paraply som ikke kan ødelegges som våpen/beskyttelse

Her er et videoklipp fra YouTube hvor en person demonstrerer en imponerende paraply som tåler det aller meste og som kan brukes som våpen. Får blant annet se hvordan paraplyen splitter en vannmelon som en kniv.

Det var alt for denne gang. Husk å lese Schneier on Security, og jeg anbefaler virkelig boken Beyond Fear!

Leave a Reply