0

Oslo byfogdembet har bestemt at Manglerud Star får lov til å spille med reklame for utenlandske bookmakerselskap inntil videre. Jeg har fulgt denne saken siden den kom opp for noen måneder siden og jeg synes det er veldig tøft at Manglerud Star tør å gå ut så hardt mot norges fotballforbund og Norsk Tipping. Lotteritilsynet har ilagt dem en bot på 250,000 fordi klubben reklamerer for et annet tippeselskap enn Norsk Tipping. Manglerud Star valgte å spille med draktene for å fremprovosere en avgjørelse i rettsystemet.

Mange norske idrettsklubber har mistet en viktig inntekt når spilleautomatene forsvant. At utenlandske selskap har lyst til å spytte inn penger for å hjelpe disse klubbene er i mine øyne bare flott - og det er en selvfølge at de burde få lov. At det kun er Norsk Tipping det skal være lov å reklamere for virker helt på trynet.

Klubben mener at de kan bruke draktene inntil saken er avgjort ved en rettskraftig dom. Dette er tydeligvis Oslo byfogdembet enig i. Fotballforbundet er forøvrig uenig og overrasket over dommen, og fotballpresident Sondre Kåfjord sier at han regner med dommen vil bli anket.

Stå på Manglerud Star!

Via Dagbladet og NRK.

Leave a Reply