0

Yankee Stadium forbyr nå publikum å ta med seg solkrem inn på stadion på grunn av terrorfare! Dette er jo mildt sagt helt spinnvilt! Det finnes ingen argumenter overhodet for et slikt tiltak - og det er kun med amerikanerenes war on terror at dette kan gjennomføres.

Entusiastiske fans skal da tilbringe fem timer i knall steikende sol - uten å kunne ta med seg solkrem. Spesielt ille er det for barn som har en ekstra sensitiv hud. En hudlege har uttalt at å la nærmere 60,000 tilskuere sitte i timesvis på tribunen uten å kunne påføre seg solkrem er ekstremt farlig med tanke på hudkreft. Når tilskuerene skal inn på stadion blir det de tar med av bagger og lignende gjennomsøkt og man får beskjed om å påføre kremen (hvis man skal) før den blir kastet.

En hissig ire uttaler som følger:

I was really pissed because, since I am Irish and I have a bald head, I need my sunblock

Etter en artikkel om det i New York Post har noen ansvarlig på stadion sagt at det vil være lov å ta med seg solkrem men kun i beholdere på inntil 3 ounce (som er rett under 90 gram).

Refuse to be terrorized, people!

Via Schneier on Security og New York Post.

Leave a Reply