0

Tidligere nevnte LadiesRoom.no som jeg er teknisk ansvarlig for har i dag lansert et nytt affiliateprogram som er tilgjengelig her: http://affiliate.ladiesroom.no

Affiliateprogrammet er såvidt jeg vet det første som lanseres i sammenheng med Magento. Selve programmet er en egen applikasjon (skrevet i Django/Python) som en Magento modul da kommuniserer med for å lagre klikk og salg. All statistikk er real time og man kan se hvor hvert klikk/salg kommer fra (referer). Er enda ikke helt perfekt med tekster og bannere, men føler meg ganske komfortabel på at dette vil bli bra. Har fått gode tilbakemeldinger fra folk som har mange år bak seg både som affiliate og som affiliateprogram.

Hadde vært kjempefint om noen som leser denne bloggen kunne tatt seg en kikk på affiliateprogrammet og kommet med noen eventuelle tilbakemeldinger eller lignende.

Leave a Reply