Oppgradering av bloggen og diverse

Published on 27 May 2009 by Jone in Diverse

0

Etter altfor lang tid uten aktivitet tenker jeg nå å begynne å blogge igjen. Det har skjedd mye i Magento-verden siden jeg skrev sist (oktober), noe jeg har tenkt å dokumentere i bloggen de kommende ukene. Har også fått lansert nettbutikker for et par flere kunder.

Som du kanskje har lagt merke til har jeg fått opp et nytt design til bloggen, samt fått oppgradert til nyeste Wordpress. Er noen detaljer som mangler, har blant annet ikke fått kopiert inn bildene fra den gamle bloggen, samt kommentarene.

Ønsker også å sette fokus på tjenestene jeg tilbyr som Magento-konsulent, og derfor har siden blitt oppdatert for å reflektere dette. Har lagt opp en litt nye sider, som Magento nettbutikk, affiliate-system, referanser og lignende.

Bruk gjerne kommentarfeltet hvis du har noen mening om hva jeg bør skrive om innen Magento nettbutikk.

Leave a Reply