Idev blir en del av Trollweb

Published on 28 July 2009 by Jone in Diverse

0

Idev har merket en økende interesse for Magento det siste året, og nye norske nettbutikker popper stadig opp. For å bedre kunne dekke det voksende behovet har nå Idev blitt en del av Trollweb. Trollweb tilbyr langt flere Magento-relaterte tjenester enn Idev har gjort, med blant annet et veldig bra hosting-miljø, designtjenester samt over 10 ferdige maler slik at man kan komme lett i gang, og mange flere.

Det innebærer at jeg nå jobber for og representerer Trollweb, og alle henvendelser kan dermed rettes dit. Mine ansvar i Trollweb er teknisk Magento og søkemotoroptimalisering, da selvfølgelig spesielt for Magento nettbutikker. Jeg har dannet meg god erfaring med Magento og søkemotorer ved å være involvert i oppstarten av forskjellige nettbutikker.

Bloggen her på IDEV vil fortsatt eksistere, og jeg håper å få skrevet noen innlegg innimellom. Vil bl.a. skrive i Trollweb’s blogg.

Leave a Reply